Kasjmier – deskundige info

Kasjmier – onvergelijkbaar zacht, licht en soepel. In perfecte vorm zal gebreide kasjmier zelfs na vele wasbeurten, pasvorm en kleurglans behouden. Trakteer uw kasjmier kleding dus maar een keer en op een wellness kuur – met ons speciale verzorgingsproduct tenemoll.

Natuurlijk: tenemoll op basis van natuurlijke ingrediënten is op aanvraag in een ongeparfumeerde versie verkrijgbaar.

Verzorging: tenemoll verlicht spanning in droge wollen/kasjmier vezels door vochtinbrengende aandelen en werkt zo versterkend.

Het wordt colourful. In termen van kleur kan volop worden geëxperimenteerd. Sterke kleuren als bloedrood, zonnegeel, elektrisch blauw of zelfs roze en paars zijn in de mode. tenemoll beschermt de kleurglans. Ook voor wol-zijde en kasjmier-zijde combinaties is tenemoll de juiste keuze.

Trendscout

Lingerie: Huidkleurige lingerie en transparante materialen behoren tot de bestsellers. Body-vormende stoffen en kwaliteiten blijven een gewild onderwerp. Zorgvuldige verzorging is daarbij een must. Daarom adviseren toonaangevende fabrikanten graag onze verzorgingslijn.

Zijde lingerie: De wens voor iedere vrouw – vleiende, fijne zijde lingerie. Ochtendjassen, pyjama’s met korte of lange broek gemaakt van fijne glanzend zijdesatijn met een soepele pasvorm in verleidelijke kleuren. De waardevolle eigenschappen van deze natuurlijke vezel – het koelt in de zomer en verwarmt in de winter – worden met tenestar voor pure zijde beschermend behouden.

Functioneel ondergoed: blijft goed lopen – de sportieve trend biedt vele interpretatiemogelijkheden. Flinterdun, modellerend spandex ondergoed met hoog elasthanaandeel voor de vrouwelijke silhouet is trendy. Opdat draagcomfort, esthetiek en functionaliteit behouden blijven, wordt hoge kwaliteit wasgoed het beste met teneplus verzorgd.

Badmode: Glanseffecten, bloemenprints uit de Pacifisch-Indiase regio met rijke kleuren, felle kleuren uit het Californië van de jaren ’80, zijn momenteel in trek. Dus kleuren blijven helder en opdat het elastische materiaal chloor en zout water, transpiratie en cosmetica goed doorstaat: behandel uw favoriete stukken, huidvriendelijke wasgoed met teneplus.

Hier te bestellen! Online Shop
Deutsch
English
Français
Italiano
Nederlands
Afbreken
Sluiten