Neutraler Header 

Hoge normen!

Wie hoge eisen aan zijn kleren stelt, legt ook de nadruk op een goede verzorging van de was, die aan de hoogste normen voldoet. Het heeft geen zin om veel geld te spenderen aan dure, hoge kwaliteit kleding, om deze daarna met goedkope wasmiddelen te ruïneren.

De juiste zorg voor kwetsbare vezels!

Zelfs 50 jaar geleden al had de oprichter Erich Rindt erkend, dat de overgrote meerderheid van de kleding niet naar de stomerij hoeft, omdat ze beter kunnen worden gewassen. Met het juiste speciaalwasmiddel is dat ook geen enkel probleem.

Verschillende vezels betekenen verschillende eisen!

De eerste producten ware’n impregneermiddel, en tapijtreiniger, een speciaalwasmiddel voor gordijnen In 1978 volgde dan de nog steeds bekende tenestar voor zijde. Een paar jaar later (1983) dan het kasjmier wasmiddel tenemoll, dat nu zo populair is dat bedrijven, zoals Iris von Arnim kasjmier in Hamburg, Ludwig Beck in München of Fedeli kasjmier in Italië zelfs een eigen label door ons laten produceren. Onze filosofie is dat elke vezel anders is en dus ook andere eisen aan een wasmiddel stelt. Daarom hebben we ons assortiment over de jaren gericht uitgebreid.

Milieuvriendelijk Dat zegt ook Ökotest.

Alle wasmiddelen kunnen zowel in de wasbakken als in de machine worden gebruikt. Vooral aan het milieu-aspect hebben we altijd veel belang gehecht. Zo zijn alle vloeibare wasmiddelen van INTERVALL GmbH fosfaatvrij. Voor de conservering is niet het milieubelastende formaldehyde of catoen gebruikt maar in plaats daarvan kaliumsorbaat, dat ook als conserveermiddel door Ökotest wordt aanbevolen. De INTERVALL – verzorgingslijn is volledig biologisch afbreekbaar (OECD test: readily biodegradable). Deze consequente ecologische oriëntatie werd officieel erkend toen Ökotest de INTERVALL verzorgingslijn in 1993 als “aanbevolen” classificeerde.

Speciale service voor mensen met allergie

Als speciale service voor mensen met allergieën biedt INTERVALL GmbH haar verzorgingslijn zonder toevoeging van parfum aan.

Producten voor alle vezels!

Een dergelijke uitgebreide lijn van speciaalwasmiddelen is vrij uniek. De INTERVALL -verzorgingslijn is als een complete cosmetische lijn – alleen dan voor delicate kleding, knuffeltruien, fijne lingerie, polo’s, witte kleding voor dag en nacht. Slechts een kleine, stabiel geleide manufactuur met jarenlange productie-ervaring als de INTERVALL GmbH, die zich precies aan de wensen van de klanten en de eisen van de kleding aanpast, kan deze service bieden.

Door toonaangevende fabrikanten aanbevolen!

Een fles tenemoll voor wol/kasjmier/dons kost aanzienlijk meer dan commerciële wasmiddelen die men in de supermarkt koopt. Het is daarentegen ook veel productiever. Maar ook tegenover het milieu kan men een gerust geweten koesteren. En wat betekenen een paar euro’s, als om het mogelijke het behoud van’n 400, – € kasjmier trui of 800, – € zijden jurk gaat? Daarom adviseren toonaangevende modefabrikanten zoals Bogner en Strenesse, maar ook lingerie en badmodefabrikanten zoals Louis Feraud, Maryan Beachwear, Zimmerli de INTERVALL – verzorgingslijn. De fabrikanten Iris von Arnim kasjmier, Closed, Fedeli kasjmier en Maryan Beachwear bieden haar klanten zelfs een zeer exclusieve service, door het verstrekken van tenemoll resp. teneplus als eigen label. De perfecte service – en de perfecte bescherming tegen klachten als gevolg van onjuiste wasbehandeling. INTERVALL- verzorgingslijn is uitsluitend via textiel-retailers beschikbaar – niet in de supermarkt!

Historisch - onze eerste producten

Het nieuwe tanginon

Het nieuwe tanginon

Meer dan 50 jaar geleden - het nieuwe tanginon voor helder wit PERLON en nylon!

Tanginon (Werbung von 1957)

tanginon Advertising

In het tijdschrift Film und Frau No.9 1957.

TS-Trockenschaum

TS-droogschuim

50 jaar geleden, ons eerste product voor tapijtreiniging!

INTERVALL textielverzorgingsmiddel GmbH
Postbus 10 05 27
D-41005 Mönchengladbach
Tel: +492161-602272
Fax: +492161-651257
E-Mail: info@intervall.de
AVV & colofon
Privacy Policy
Ingrediënten (engels)
Toonaangevende fabrikanten radenonderhouds INTERVALL