Referenties

Mevrouw Hardelauf van de firma Claudio Rüdinger, Düsseldorf:

De INTERVALL-producten voeren wij al jaren in ons assortiment. Wie ze een keer heeft geprobeerd, koopt ze steeds weer opnieuw! Wij voeren een hoogwaardige kwaliteit zijde lingerie – nachtmode en kamerjassen van kasjmier – onze klanten zijn dankbaar wanneer we een speciale verzorging kunnen aanbieden. Wasgoed gemaakt van microvezel – zelfs in kleur – is uit ons assortiment niet meer weg te denken. Daarom zijn we enthousiast over uw nieuwe artikel teneplus. Volgens onze tests is het wasresultaat erg goed – voelbaar zacht en schitterende kleuren blijven behouden, de geur is aangenaam. Aangezien wij ook casual kleding (ski, golf, enz.) voeren, zijn we blij – ook al met het oog op het voorkomen van klachten – dat we uw nieuwe artikel teneplus kunnen aanbieden.

De heer en mevrouw Munch, Worms lingerie, badmode, vrijetijdsmode, Keulen:

“Sinds in 1979 het eerste speciaal wasmiddel tenestar op de markt kwam, bieden wij het aan onze klanten aan ter absolute tevredenheid van beide zijden. We zijn blij dat we een dergelijk goed speciaal wasmiddel kunnen aanbevelen.” Daarover mevrouw Münch: “Ik gebruik uw wasmiddelen zelf, vooral, omdat ze zo lekker ruiken en ik verheug me over de nieuwe vorm van de fles en het modernere design – door de cosmetische look passen ze nu veel beter in de badkamer, want daar was ik steeds vaker een klein dingetje in de wastafel. Aan uw nieuwe teneplus bestaat vast en zeker behoefte

De heer Krines van Wasgoedmode Krines, München:

Wij verkopen in ons bedrijf hoogwaardige en kwetsbare artikelen. Uw wasmiddelen bieden wij onze klanten graag als ondersteuning bij de verzorging van deze artikelen aan en ook geven wij goede klanten wel eens een fles gratis mee. Een dergelijke service is zeker de moeite waard!

Mevrouw Kromer van het Modehuis Oskar Gätschenberger, Heidelberg:

Wij voeren uw producten, omdat de navraag door onze klanten bijzonder groot is. Uiteraard bevelen wij het aan en geven af en toe zelfs een fles gratis mee. Al jaren gebruiken we deze producten ook zelf – ze passen heel goed in ons kwalitatief hoogwaardige assortiment van kasjmier truien, zijden sjaals, wasgoed voor dag en nacht en badmode. De Intervall-wasmiddelen zijn de beste op de markt! Aan uw nieuwe teneplus bestaat zeker behoefte, aangezien microvezels uit het aanbod aan mode niet meer weg te denken zijn.

Deutsch
English
Français
Italiano
Nederlands
Afbreken
Sluiten