De productie

Handmade met uitstekende kwaliteit

Die Intervall Produktionsstätte Hier entstehen unsere Spezialwaschmittel Vorbereitung auf das Labeling Abfüllen der Spezialwaschmittel Verschrauben der Flaschen Überprüfung der Flaschen e.zimmermann

Kwalitatief hoogwaardige textiel merkproducten stralen zin nu synoniem voor identiteit. Ze zijn het symbool van persoonlijkheid en levensstijl. Dat wat in de wereld van gevoelens waargenomen wordt, kan door kleding worden geprojecteerd. Kwaliteit, waar men van geniet, vereist zorg zonder oppervlakkige effecten, maar met veel aandacht voor details.

Ons bedrijf is daar al meer dan 50 jaar in gespecialiseerd, om voor uw favoriete kleding van hoogwaardige materialen de optimale zorg te geven. Naar onze mening is kwaliteit niet alleen belangrijk bij de kleding, maar ook bij de zorg. Wie hoge eisen aan zijn kleding stelt, legt ook de nadruk op zorg voor het wasgoed, dat moet voldoen aan de hoogste normen. Het heeft geen zin veel geld uit te geven aan dure en kwalitatief hoogwaardige kleding, om deze dan met goedkope wasmiddelen te ruïneren. Elke vezel is anders en stelt andere eisen aan een wasmiddel.

Daarom hebben we in de loop der jaren een uitgebreide lijn van speciale wasmiddelen ontwikkeld. De INTERVALL-zorgserie is als een complete cosmetische lijn - alleen voor textiel van hoogwaardige vezels. Daarbij is deze milieuvriendelijk (OECD-Screening-Test: readily biodegradable), milieuvriendelijk met kaliumsorbaat conserveringsmiddelen en fosfaatvrij.

Tot onze dienstverlening behoort naast een uitgebreide voorraad om voor een snelle levering te zorgen ook de mogelijkheid onze producten eveneens in kleine hoeveelheden als eigen label te laten produceren. Voor mensen met allergieën leveren we onze producten ook graag zonder parfumtoevoegingen.

Onze speciale producten zijn exclusief voorbehouden aan de textielhandel. Fabrikanten (bijv. Closed, Fedeli Cashmere, FTC Cashmere, Iris von Arnim, Hawick of Scotland, Strenesse) en toonaangevende Handelaren (bijv.Feldenkirchen in Hamburg, Lodenfrey, Ludwig Beck, Maendler in München, Engelhorn in Mannheim, Schnitzler in Münster) waarderen deze bijzondere service, om bij ons een eigen label in kleine hoeveelheden te kunnen bestellen. Op deze manier kunnen niet alleen klachten wegens slechte wasbehandelingen van hoogwaardige stoffen vermeden worden. Ook kan aan de klant nog een zinvolle give-away als hoge bonus meegegeven worden - en blijft bij elke wasbeurt bij de klant in gedachten. Zo wordt de Corporate Identity van het eigen bedrijf zinvol ondersteunt!

Uw voordelen:

  • U blijft bij elke wasbeurt bij uw klant in beeld.
  • Met uw eigen gepersonaliseerde label weten uw klanten ook precies waar u het product heeft gekocht.
  • Ze komen altijd bij u terug als ze nieuwe voorraad nodig hebben.
  • Zo verhoogt u de frequentie.
  • Indien de klant een keer in de winkel is, kunt u deze ook andere mooie stukken uit uw assortiment laten zien.

En vooral:

Door de aanbeveling van het juiste speciaalwasmiddel helpt u effectief tijdrovende en kostbare klachten als gevolg van onjuiste wasbehandeling te vermijden!

Deutsch
English
Français
Italiano
Nederlands
Afbreken
Sluiten