onze producten

snelle toegang
(Klik hier)

teneplus

Ademende verzorging voor microvezels, synthetische stoffen en Lingerie

Opdat uw favoriete kleding zo lang mogelijk in vorm blijft, moeten we ze bijzonder zacht reinigen. De microfiber verzorging teneplus is vooral voor gevoelige badkleding een must!

Knalheldere kleuren hebben een bijzonder zachte verzorging nodig, zodat ze behouden blijven. De elasticiteit wordt het beste behouden, als het na iedere keer dragen kort met teneplus wordt uitgewassen. Waarom is schoon water alleen niet genoeg? Omdat alleen met teneplus resten van cosmetica, zweet, chloor en zonnebrandolie effectief worden uitgewassen.

teneplus reinigt ook sportkleding uitstekend van zweetresten! Graag vestigen zich zouten in de duizenden kleine poriën van microvezels, die op hun beurt zweetresten binden.

Door geen zouten, vulstoffen en witmakers in het speciale wasmiddel teneplus te gebruiken blijven de microfijne poriën zelfs na het wassen open en worden niet met zweet en zoutresten verstopt.

Voordelen

  • Huidvriendelijk
  • Beschermt de ademactiviteit
  • De stof blijft elastisch
  • Het draagcomfort blijft behouden

Vlekken

Dep de vlekken met een beetje teneplus en laat het gedurende 15 minuten inwerken. Daarna wassen.

Wassen

U kunt met koud of met handwarm water wassen. 10 minuten laten inweken, kort uitwringen, daarbij niet schuren of wrijven.

Verdere microvezels

Voor de verzorging van polyamiden, Meryl, Tactel, e.a. gebruikt u tevens het beste teneplus.

Functionele vezels

Winddichtheid en ademactiviteit blijven met teneplus lange tijd behouden.

Badpakken en bikini’s

Na elke keer dragen met teneplus uitwassen! Schoon water alleen is niet genoeg. Alleen zo kan mogelijke schade aan elast. stoffen als gevolg van resten chloor, thermaal water en zeewater, transpiratie en cosmetica worden voorkomen.

Regen-en skikleding

Ook hier is teneplus de beste keuze. Houdt u er rekening mee, dat regen- en skikleding mogelijk na enkele wasbeurten opnieuw moet worden geïmpregneerd.

Gemengde stof

Bij mengsels van katoen/micro vezels of synthetische stof en voor microvezels en alle synthetische stoffen, gebruikt u ons speciale product teneplus.

Deutsch
English
Français
Italiano
Nederlands
Afbreken
Sluiten